Säkerhetsdörrar

Förädlade säkerhetsdörrar

Dörrfabriken har en mångårig erfarenhet av att anpassa säkerhets- dörrar till trapphusets ursprungliga utseende. Vi kombinerar vårt traditionella hantverkskunnande med modern teknik. Våra säkerhetsdörrars konstruktion har sitt ursprung hos kassaskåps- tillverkning. Produkterna vi arbetar med är svenska av kvalitets- och miljöskäl och vi återvinner allt material vid montering. Det går att beställa allt från enstaka säkerhetsdörrar till dörrar för hela fastigheten. Vi hjälper även till med allt övrigt i trapphuset som postboxar, tidningshållare och målning. De förädlade säkerhetsdörrar och tillbehör passar utmärkt i äldre fastigheter där bibehållet utseende i gammal stil är viktigt.

För bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner som söker tidstypiska säkerhetsdörrar i Stockholm. Klicka nedan på länken för att läsa mer om vad vi erbjuder.

Läs mer om våra förädlade säkerhetsdörrar

Standard säkerhetsdörrar

I trapphus där den nya säkerhetsdörren ersätter en standarddörr väljer du våra standarddörrar. Du får samma säkerhet och trygghet, men ett enklare utförande. Konstruktionen är densamma med sitt ursprung i kassaskåpstekniken. Det finns ett antal olika folieringar med träutseende, enfärgade laminat i ett antal färger och lackade dörrar i valfri kulör. Alla dörrar är helt släta. Våra foder är i samma utförande som dörrarna. Det går lika bra att ersätta en enstaka dörr som hela trapphuset. Vi kompletterar trapphuset med postboxar, tidningshållare och målning. En säkerhetsdörr i standardutförande passar utmärkt i fastigheter som är yngre eller där man valt att modernisera hela trapphusmiljön.

Säkerhetsdörrar till bra pris i Stockholm för bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner.

Läs mer om våra standardsäkerhetsdörrar


 

Är du intresserad av våra säkerhetsdörrar?

Ring: 076 798 98 38 eller skicka e-post

Besök även vår kontaktsida för närmare information

KONTAKT

Copyright Indusec AB Hemsida företag - Sitea