Säkerhetsdörrar

Förädlade säkerhetsdörrar i gammal stil

Du ska inte behöva välja mellan säkerhet och gammal stil på din ytterdörr - vi på Dörrfabriken har en mångårig erfarenhet av att anpassa säkerhetsdörrar till trapphusets ursprungliga utseende. Genom att kombinera vårt traditionella hantverkskunnande med modern teknik, projekterar och tillverkar vi säkerhetsdörrar till både lägenheter som ytterdörrar, portar och entréer, till både bostadsrätter eller andra fastigheter. Det går självklart lika bra att beställa en enstaka förädlad säkerhetsdörr, som att beställa säkerhetsdörrar till ett helt trapphus. Resultatet blir förädlade klassiska RC3-certifierade säkerhetsdörrar som är skickligt utförda i gammal stil och som överensstämmer med husets övriga utseende. För fastigheter som är kulturminnesmärkta har vi ett nära samarbete med antikvarier, i designprocessen av den förädlade säkerhetsdörren.

Läs mer om våra förädlade säkerhetsdörrar

Närproducerade förädlade säkerhetsdörrar till lägenheter och lokaler

Säkerhet, flexibilitet och ett ständigt närvarande miljötänk är alla faktorer som ligger oss på Dörrfabriken varmt om hjärtat. Våra säkerhetsdörrar har en robust konstruktion med sitt ursprung hos kassaskåps-tillverkning. Produkterna vi arbetar med är svenska av kvalitets- och miljöskäl och vi återvinner alltid allt material vid montering av våra säkerhetsdörrar. Vi ser även till att trapphusmålning, postboxar och tidningshållare håller samma design som säkerhetsdörren. En förädlad säkerhetsdörr passar utmärkt i äldre fastigheter där bibehållet utseende i gammal stil är viktigt. Vi erbjuder projektering, tillverkning och leverans av specialanpassade förädlade säkerhetsdörrar till både bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner i Stockholm, men även till övriga Sverige.

Läs mer om våra förädlade säkerhetsdörrar

Standard säkerhetsdörrar

Vill du ersätta din ytterdörr, entréport eller dörr till lägenhet med en certifierad robust säkerhetsdörr? En RC3-certifierad säkerhetsdörr i standardutförande passar utmärkt i fastigheter som är yngre, eller där man valt att modernisera hela trapphusmiljön. Du får samma säkerhet och trygghet men ett enklare utförande. Konstruktionen är densamma med sitt ursprung i kassaskåpstekniken. Våra standard-säkerhetsdörrar finns att beställa med ett antal olika folieringar med träutseende, enfärgade laminat i ett antal färger och lackade dörrar i valfri kulör. Alla säkerhetsdörrar i standardutförande är helt släta, med dörrfoder i samma utförande som dörrarna. Det går lika bra att ersätta en enstaka lägenhetsdörr som dörrar i hela trapphuset. Vid behov kompletterar vi även trapphuset med matchande postboxar, tidningshållare och målning. Vi erbjuder både projektering, tillverkning och leverans av specialanpassade säkerhetsdörrar i standardutförande till både fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i Stockholm, men också förstås till övriga Sverige.

Läs mer om våra standardsäkerhetsdörrar
 
 

 

Är du intresserad av våra säkerhetsdörrar?

Ring: 076 798 98 38 eller skicka e-post

Besök även vår kontaktsida för närmare information

KONTAKT

Copyright Indusec AB Hemsida företag - Sitea