Hem / Säkerhetsdörrar

Säkerhetsdörrar

Förädlade säkerhetsdörrar i gammal stil

Du ska inte behöva välja mellan säkerhet och gammal stil på din ytterdörr, vi på Dörrfabriken har en mångårig erfarenhet av att anpassa säkerhetsdörrar till trapphusets ursprungliga utseende. Genom att kombinera vårt traditionella hantverkskunnande med modern teknik, projekterar och tillverkar vi säkerhetsdörrar till både lägenheter som ytterdörrar, portar och entréer, till både bostadsrätter eller andra fastigheter. Resultatet blir en förädlad klassisk RC3-certifierad säkerhetsdörr som är skickligt utförd i gammal stil och som överensstämmer med husets övriga utseende. För fastigheter som är kulturminnesmärkta har vi ett nära samarbete med antikvarier, i designprocessen av den förädlade säkerhetsdörren.

Närproducerade förädlade säkerhetsdörrar till lägenheter och lokaler

Säkerhet, flexibilitet och ett ständigt närvarande miljötänk är alla faktorer som ligger oss på Dörrfabriken varmt om hjärtat. Våra säkerhetsdörrar har en robust konstruktion med sitt ursprung hos kassaskåps-tillverkning. Produkterna vi arbetar med är svenska av kvalitets- och miljöskäl och vi återvinner alltid allt material vid montering av våra säkerhetsdörrar. Det går att beställa allt från enstaka säkerhetsdörrar till en lägenhet eller ytterdörr, till dörrar för en hel fastighet. Vi hjälper även till med allt övrigt i trapphuset, från målning till att se till så postboxar och tidningshållare håller samma design som säkerhetsdörren. De förädlade klassiska säkerhetsdörrarna och dess tillbehör passar utmärkt i äldre fastigheter där bibehållet utseende i gammal stil är viktigt.

Vi erbjuder projektering, tillverkning och leverans av specialanpassade förädlade säkerhetsdörrar till både bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner i Stockholm, men även till övriga Sverige.

Standard säkerhetsdörrar

Vill du ersätta din ytterdörr, entréport eller dörr till lägenhet med en certifierad robust säkerhetsdörr? En RC3-certifierad säkerhetsdörr i standardutförande passar utmärkt i fastigheter som är yngre, eller där man valt att modernisera hela trapphusmiljön. Du får samma säkerhet och trygghet men ett enklare utförande. Konstruktionen är densamma med sitt ursprung i kassaskåpstekniken. 

Våra standard-säkerhetsdörrar finns att beställa med ett antal olika folieringar med träutseende, enfärgade laminat i ett antal färger och lackade dörrar i valfri kulör. Alla säkerhetsdörrar i standardutförande är helt släta, med dörrfoder i samma utförande som dörrarna. Det går lika bra att ersätta en enstaka lägenhetsdörr som dörrar i hela trapphuset. Vid behov kompletterar vi även trapphuset med matchande postboxar, tidningshållare och målning. 

Vi erbjuder både projektering, tillverkning och leverans av specialanpassade säkerhetsdörrar i standardutförande till både fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i Stockholm, men också förstås till övriga Sverige.

Förädlade Säkerhetsdörrar i gammal stil

Svensktillverkade säkerhetsdörrar i gammal stil med specialanpassat utförande. Profiler och foder som på originaldörren med modern teknik för högsta säkerhet.

Läs mer

Standard säkerhetsdörrar

Närproducerade säkerhetsdörrar till fastigheter i Stockholm med omnejd. Säkerhetsdörrarna tillverkas i folierat träutseende, enfärgat laminat eller lackade. Samma trygghet men med ett lite enklare utförande.

Läs mer

Brandklassade dörrar

Brandklassade säkerhetsdörrar som garderar vid akuta tillfällen. Både ytter- och innerdörrar. Våra branddörrar är tillverkade i stål för bästa skydd för din trygghet.

Läs mer

Övriga dörrar

Dörrfabriken kan tillverka och leverera alla typer av dörrar på beställning

Läs mer

Är du intresserad av våra säkerhetsdörrar?

Ring 076 798 98 38 eller maila oss på dorrfabriken@inferno.se

Kontakta oss
Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå