Hem / Stål & Aluminiumpartier

Lång erfarenhet av att montera aluminium- och stålpartier

Vi på Dörrfabriken erbjuder ett brett sortiment av lösningar för dörrar, fasader, och fönster. Vi har lång erfarenhet av att montera stålpartier, aluminiumpartier, och säkerhetsdörrar där vi behöver kombinera glas med aluminium, stål och trä.

Vi skräddarsyr alltid lösningar efter kundernas önskemål, och baserat på eventuellt varierande krav för säkerhet och brandskydd.

Hos oss får du alltid förstklassiga produkter och bra service, när du behöver stålpartier, aluminium- eller metallpartier till dina entrépartier och dörrar.

Måttanpassade aluminium- och metallpartier

Stål och rostfritt stål är byggmaterial som tillsammans med glas, ger ett lätt och luftigt intryck då profilerna kan göras mer slimmade än profilsystem i andra material utan att tumma på säkerheten.

Vi på Dörrfabriken levererar måttanpassade lösningar av högsta kvalité, skräddarsydda efter just dina behov. Vi lägger också självklart stor vikt vid smarta och väldesignade tillbehör, och erbjuder bästa service och rådgivning hela vägen fram till färdigt montage. Ofta är det stålpartiernas detaljer som blir helt avgörande för helhetsintrycket och funktionen, därför är dessa extra viktiga för oss.

 

Fördelar med stålpartier

  • Stål- och metallpartier är lämpliga vid höga krav på hållbarhet och livslängd i projekt där kostnaden måste hållas nere, men med bibehållen säkerhet. Stålpartierna utgör en svårforcerad dörr, fönster eller fasadsystem och medför minskad risk för korrosion.
  • innebär ett profilsystem med lång livslängd, hög vridstyvhet och låga underhållskostnader
  • möter de högsta kraven på teknisk och kontinuerlig belastning.
  • bygger på avancerade tekniska funktioner och klarar extremt slitage i utsatta miljöer.

Dörrfabriken hjälper dig att ta fram fasadsystem med metallpartier och stålpartier som möter dina krav när det gäller skydd mot både inbrott, rök, brand, och personlig säkerhet.

Våra profilsystem är utformade för att möta tuffa krav – med dessa metallpartier i porten eller entrén kan du känna dig garanterat trygg och säker.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå