Hem / Om oss

Om oss

Dörrfabriken, en del av Inferno Home Security, i samarbete med bl.a. H-snickerier AB och PC glass AB.

Dörrfabriken är en del av Inferno Home Security i samarbete med bl.a. H-snickerier AB och PC glass AB. Snickeriet grundades 1986 och har sedan dess vuxit från ett litet familjeföretag till ett stort verkstadssnickeri med modern maskinpark och välutbildad personal. Dörrfabriken säljer alla typer av dörrar med särskild inriktning på förädlade säkerhetsdörrar. Snickeriet är inriktat på specialsnickerier, främst för stora och medelstora byggbolag. Sedan 2011 ligger vi i Kummelbergets industriområde norr om Orminge i Saltsjö Boo. Högst upp i området huserar vi i vår verkstad om 1300 kvm med moderna maskiner, lackverkstad och lagerutrymmen.

Kontaktuppgifter

Adress: Kampementsgatan 30, 115 38 Stockholm
Telefon: 08-446 18 40
Email: dorrfabriken@inferno.se

Till vår kontaktlista

Verkstad

I vår verkstad har vi industriell kapacitet för tillverkning av alla typer av specialsnickerier. För Dörrfabriken tillverkas dörrfronter med listverk och dörrspeglar lika ursprungsdörren i massivt trä eller fanér. Övriga dörrar för till exempel entrépartier tillverkas från grunden eller kompletteras med trädetaljer efter ritning eller gamla förlagor. Vi återvinner allt material i samarbete med Sortera.

Lackverkstad

Vår egen lackverkstad är modernt utrustad. Vi har en stor box för lackering och betsning och ordentligt tilltagna torkutrymmen. Här får dörrarna sitt slutgiltiga utseende. Vi återvinner all färg i vår Formeco destillator för minsta möjliga miljöpåverkan.

Medlemskap

H-Snickerier med Dörrfabriken är en del av TMF och Svenskt Näringsliv. Dörrfabriken är medlem i Brandskyddsföreningen, en ideell organisation som arbetar brett för ett brandsäkrare Sverige. Vi är också medlem i Stöldskyddsföreningen som arbetat med säkerhet i över 75 år. Kärnan i våra dörrar och våra lås är godkända säkerhetsprodukter. Dörrfabriken är vänföretag till Barncancerfonden.

KMA-policies

Kvalitetspolicy: Dörrfabriken (Inferno Home Security i samarbete med H-snickerier AB) arbetar kontinuerligt med att förbättra kvaliteten på de produkter och tjänster vi erbjuder. Tydlighet i villkor, noggrannhet och punktlighet är ledande i kvalitetsarbetet. Miljöpolicy: Dörrfabriken ska bidra till en långsiktig hållbar utveckling genom att effektivisera verkstadsarbetet, använda material med minsta möjliga påverkan och välja leverantörer med uttalad miljöpolicy. Arbetsmiljöpolicy: Dörrfabriken bedriver ett medvetet och kvalitativt arbetsmiljöarbete i linje med Arbetsmiljöverkets riktlinjer med syftet att uppfylla alla lagar och anvisningar, samt överenskommelser träffade mellan arbetsmarknadens parter.

Organisation

Dörrfabriken är en del av Inferno Home Security i samarbete med H-snickerier AB. Företaget har i dagsläget ett flertal mångåriga samarbetspartner. Vi arbetar kontinuerligt med kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete för att kunna möta krav från kunder och omvärld.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå