Hem / Butiker

Dörrar och fönster till butiker

Är du ute efter stilfulla och säkra butiksdörrar och fönster?

Intrycket som besökaren får av butiken börjar redan i entrén – bokstavligt talat.

Vilken typ av dörr ska du välja för att få kunderna att besöka butiken? Med en unik, välkomnande entré är du en bra bit på väg.

 

 

Smakfulla butiksdörrar

Dörrfabriken tillverkar alla typer av dörrar på beställning, efter ritning och samarbete med dig som kund. Vi brinner för att ta oss an våra kunders planer och att få möjlighet att realisera innovativa idéer. I butikslokaler är det naturligtvis av största vikt att både entré och fönsterpartier skyddar mot inbrott och andra angrepp. Dörrfabriken är experter på säkerhetsdörrar, och vi har möjlighet att ta fram butiksfönster och entrédörrar för kunder med höga krav.

Säkerhetsdörrar i gammal stil

Svensktillverkade säkerhetsdörrar i gammal stil med specialanpassat utförande.

Läs mer

Glaspartier & Fönster

Måttbeställda glaspartier och fönster – självklart med säkerhetsglas.

Läs mer

Brandklassade dörrar

Brandklassade säkerhetsdörrar i stål – både som ytterdörr och innerdörr.

Läs mer

Övriga dörrar

Vi kan tillverka och leverera alla typer av dörrar på beställning

Läs mer

Butiksfönster

Ofta ska dörrar och fönster passa ihop med varandra och ibland ska även dörrarna ha större eller mindre glaspartier. Valet av butiksfönster brukar i sin tur oftast falla på de med stora glaspartier där ljuset kan flöda fritt och vackert. Dörrfabriken levererar butiksfönster av högsta kvalitet, i konstruktion av aluminium och stål.

Välj till exempel mellan:

  • Dubbeldörrar eller enkeldörrar med glas
  • Helt eller delvis glasad yta
  • 2-glas eller 3-glas
  • Typ av ytbehandling

 

Entrédörrar till butik

Tidlöst eller nyskapande? Med våra specialtillverkade entrédörrar och butiksfönster väljer du för att uppnå det fasaduttryck du vill ha.

Med oss på Dörrfabriken är du garanterad ett estetiskt tilltalande utseende på butiksdörren, snabbhet och flexibilitet samt en stor dos lyhördhet för dina önskemål och perspektiv som kund. Vi arbetar alltid med kundnära lösningar och lägger alltid mycket kraft på design och kvalitet.

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra fönster och entrédörrar till butiker? Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Jag vill veta mer
Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå