ELEGANTA FÖRÄDLADE SÄKERHETSDÖRRAR

Högsta kvalitet av säkerhetsdörrar av vackert trä och stål till ditt hem

 

En säkerhetsdörr utöver det vanliga


E Exclusive Line av Dörrfabriken erbjuder förädlade och eleganta dörrar med specialanpassad säkerhet, känsla och funktion. Vi tror på att en säkerhetsdörr kan vara lika exklusiv som säker, och har därför skapat en ny linje där estetik och säkerhet möts samman. Våra dörrar på Exclusive line garderar ditt hem och käraste med en modern säkerhetsteknik, konst och utförande, samt utstrålar elegans och högklass. Alla ädla dörrar är noggrant utvalda och installeras med precision, så att du kan känna dig säker med stolhet och stil.

Exclusive Line av Dörrfabriken står för exakthet, vederhäftighet och säkerhet. Idag skyddar våra ädla dörrar hundratals hem, bostäder och privata egendomer över hela Stockholm, och varje jobb som vi utfört är vi mycket stolta över. Vår vision är att bidra till säkra hem där elagans och stil inte får lida.

Dörrfabriken tar sig an alla sorters dörrarbeten och säljer alla typer av säkerhetsdörrar. Tillsammans med dig tillfredställer vi dina önskemål, samt ger tips så att din nya dörr passar in med din fastighet. Kontakta Dörrfabriken idag så berättar vi mer.


Kontakta oss
KONTAKT

Copyright Indusec AB Hemsida företag - Sitea