Hem / Exclusive line

En säker spegeldörr som ytterdörr

Vår vision är att bidra till absolut säkra hem, där stil och tidsenlighet inte får försummas. Exclusive line är Dörrfabrikens sortiment av förädlade och eleganta dörrar med specialanpassad säkerhet, känsla och funktion – perfekt som säkra ytterdörrar i sekelskifteshus! När du beställer en säkerhetsdörr från Exclusive Line får du unika detaljer som återspeglar fastighetens historia och smälter in med stuckaturen – utan att tumma på säkerheten.

Säkert och stilenligt

Vi tror på att en säkerhetsdörr kan vara lika exklusiv som säker, och har därför skapat en ny linje – Exclusive line – där estetik och säkerhet får mötas i form av vackra spegeldörrar för att matcha fastighetens ornament och stuckatur. Våra dörrar på Exclusive line garderar ditt hem och dina käraste tack vare modern säkerhetsteknik, samtidigt som dörrens utseende stämmer perfekt och tidsenligt in med husets övriga estetik. Alla förädlade spegeldörrar i form av ytterdörrar, är noggrant utvalda och installeras med precision. Allt för att du ska kunna känna dig tidsenligt säker med stil!

Säkerhetsdörr i sekelskifteshus – specialanpassad efter dina önskemål

Dörrfabrikens Exclusive Line-sortiment står för säkerhet, stilkänsla och exklusivitet. Våra ytterdörrar i sekelskiftesstil skyddar idag hundratals hem, bostäder och privata egendomar över hela Stockholm, och varje jobb vi utfört är vi mycket stolta över. 

 

 

En säker ytterdörr med vackra detaljer

Dörrfabriken tar sig an alla sorters dörrarbeten och säljer alla typer av säkerhetsdörrar. Tillsammans med dig tar vi fram en plan för installationen av en säker ytterdörr i form av spegeldörr, som på ett tidsenligt sätt passar in i din fastighet. 

Varmt välkommen att kontakta oss Dörrfabriken redan idag, så berättar vi mer!

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå