Hem / Exclusive line

ELEGANTA FÖRÄDLADE SÄKERHETSDÖRRAR

Högsta kvalitet av säkerhetsdörrar av vackert trä och stål till ditt hem

En säkerhetsdörr utöver det vanliga

Exclusive Line av Dörrfabriken erbjuder förädlade och eleganta dörrar med specialanpassad säkerhet, känsla och funktion. Vi tror på att en säkerhetsdörr kan vara lika exklusiv som säker, och har därför skapat en ny linje där estetik och säkerhet möts samman. Våra dörrar på Exclusive line garderar ditt hem och käraste med en modern säkerhetsteknik, konst och utförande, samt utstrålar elegans och högklass. Alla ädla dörrar är noggrant utvalda och installeras med precision, så att du kan känna dig säker med stolhet och stil.

Exclusive Line av Dörrfabriken står för exakthet, vederhäftighet och säkerhet. Idag skyddar våra ädla dörrar hundratals hem, bostäder och privata egendomer över hela Stockholm, och varje jobb som vi utfört är vi mycket stolta över. Vår vision är att bidra till säkra hem där elagans och stil inte får lida.

Dörrfabriken tar sig an alla sorters dörrarbeten och säljer alla typer av säkerhetsdörrar. Tillsammans med dig tillfredställer vi dina önskemål, samt ger tips så att din nya dörr passar in med din fastighet. Kontakta Dörrfabriken idag så berättar vi mer.

Var arbetar vi?

Vi är situerade i Stockholm, Sverige där vi utför professionella dörrbyten. För speciella klienter kan vi arbeta utanför.

Kontakt

Vi arbetar måndag till fredag
Från 8:00 to 18:00
Ring oss: 08-446 18 40
E-mail: dorrfabriken@inferno.se

Adress

Dörrfabriken AB
Kampementsgatan 30, Stockholm
115 38 Sverige

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå