Hem / Fastighetsägare

Äger du en eller flera fastigheter där det börjar bli dags för dörrbyte? Anlita Dörrfabriken för jobbet! Vi levererar säkerhetsdörrar till lägenheter, allmänna utrymmen, entré och garage.

Dörrfabriken gör det enkelt att byta dörrarna i fastigheten.

  • Svensktillverkade
  • Certifierade säkerhetsdörrar
  • Går att få i det utförande som passar dig

Med oss får du en helhetspartner som tar ansvar för hela processen – från planering, design och tillverkning till montering och slutbesiktning. Självklart arbetar vi enligt förutsättningarna i din fastighet gällande mått, material och färger.

Idag är det standard att välja säkerhetsdörrar när man byter dörrar till entré och lägenheter.

Det gör det betydligt svårare för inbrottstjuvar att ta sig in, samtidigt som det minskar oljud från trapphus och grannar. Det skyddar även mot brand. Dörrfabriken erbjuder certifierade säkerhetsdörrar som tillverkas i vår verkstad utanför Stockholm och levereras över hela Sverige.

Dörrbyte i äldre fastighet

Är din fastighet av äldre modell, med gamla bevarade detaljer i trapphuset? I sådana hus är det vanligt att även lägenhetsdörrarna är tidstypiska och vackra – och därför svåra att göra sig av med, trots att de i regel är tunna och dåliga ur säkerhetssynpunkt.

Av oss har du möjlighet att beställa förädlade säkerhetsdörrar i gammal stil!  De gör det möjligt att höja säkerheten för de boende utan att göra avkall på den estetiska aspekten.

Säkerhetsdörrar i gammal stil

Svensktillverkade säkerhetsdörrar i gammal stil med specialanpassat utförande.

Läs mer

Glaspartier & Fönster

Måttbeställda glaspartier och fönster – självklart med säkerhetsglas.

Läs mer

Brandklassade dörrar

Brandklassade säkerhetsdörrar i stål – både som ytterdörr och innerdörr.

Läs mer

Övriga dörrar

Vi kan tillverka och leverera alla typer av dörrar på beställning

Läs mer

När du behöver byta dörrar

Om det är läge för dörrbyte i din eller dina fastigheter gör du rätt i att ta kontakt med Dörrfabriken! Vi är din partner som hjälper dig genom hela vägen.

Kontakta oss

Telefon: 08-446 18 40
Email: dorrfabriken@inferno.se
Adress: Kampementsgatan 30, 115 38 Stockholm

Kontakt
Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå