Hem / Tillbehör / Namntavlor

En namntavla, entrétavla eller trappregister är det enklaste och mest funktionella sättet att presentera information i trapphus. För besökare som ska hitta till boenden är det är en stor hjälp, och för de som bor i huset är det en bra plats för att ta emot och sprida information. Med Dörrfabrikens fina design blir det också en fin utsmyckning för entrén som gör det där lilla extra.

Trapphustavla med stor variationsmöjlighet

Vi erbjuder trapphustavlor som är fint utformade och går att anpassa till just din entré.

Ur vår serie Allset hittar du trappregister och våningsregister som är svensktillverkade med god kvalitet.

Tavlorna finns i flera standardstorlekar och registren går att få enkelt, tvådelat eller tredelat.

Du kan välja mellan dessa material:

  • Aluminium
  • Trä
  • Rostfritt
  • Mässing

En idé är att kombinera våra namntavlor för trapphus med en matchande anslagstavla. Eller välj vår unika gummitavla med lösa plastbokstäver! Vårt urval är brett och kombinationsmöjligheterna är stora.

Vi kan också erbjuda specialanpassade trappregister helt enligt dina önskemål eller behov.

Entréskyltar och trapphustavlor

Entréskyltar i en fastighet innefattar alla typer av namntavlor, trapphustavlor, trappregister, porttavlor och hyresregister för att visa hyresgästernas namn och vilket våningsplan de bor på. Men vi kan också tillhandahålla andra typer av skyltar, exempelvis:

  • anslagstavlor för information
  • skyltar till tvättstugor
  • skyltar till hissar

Är du intresserad av digitala namntavlor och bokningssystem? Även det kan vi hjälpa dig med, kontakta oss så berättar vi mer. Vår leverantör BeneSign har ett stort utbud av samtliga entréskyltar.

Kontakta oss för mer information om namntavlor

Kontakta oss
Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå