Hem / Tillbehör / Glaspartier & Fönster

 

 

 

Vi på Dörrfabriken erbjuder specialtillverkade säkerhetsdörrar och även fönster med måttbeställda glaspartier! Vi tar fram specialanpassade säkerhetsdörrar – allt från garageportar till lägenhetsdörrar – men vi erbjuder även exakt samma upplägg när det kommer till måttanpassning av fönster och glaspartier, både för utomhus och inomhusbruk.

Glaspartier 

Vissa dörrar eller fönster kräver ett glasparti – antingen för ett nödvändigt ljusinsläpp, eller så det ingår helt enkelt i designen. Våra tjänster omfattar så väl projektering och design, som tillverkning och montering av era måttbeställda glaspartier till fönster eller säkerhetsdörrar. Ett måttbeställt fönster kan med rätt utförande minska era energikostnader, verka ljudreducerande och finns att få med ett stort antal ytbehandlingsalternativ.  

Glasfasader

Oavsett om ert byggbolag eller bostadsrättsförening planerar exempelvis ett nybygge av en galleria, renovering av era kontorslokaler, eller installering av glaspartier till uterum – så har ni möjlighet att måttbeställa era fönster och glasfasader genom oss på Dörrfabriken! En måttbeställd glasfasad med rätt tillbehör och profilsystem kan sätta stor prägel på hela byggnadens design och funktion. Vi tar fram både helglasade och klassiska glasfasader, så väl som moderna och arkitektoniskt krävande glaspartier med enkel- eller dubbelglasfasader.

Hos oss kan du måttbeställa fönster 

Måttbeställ era fönster och glasfasader hos oss på Dörrfabriken!

Rätt dimensionerade och anpassade fönster ramar in din utsikt på exakt rätt sätt, och går utmärkt att anpassa även när det kommer till färger, ytbehandlingar och karmval.

Kontakta oss för att måttbeställa fönster

Okrossbara och inbrottssäkra fönster

Satsa på fönster som är okrossbara och därmed inbrottsäkra! Säkra din egendom med säkerhetsfönster som säkrar både privatbostäder så väl som lokaler. Våra inbrottsäkra fönster skyddar effektivt mot både inbrott och sabotage. 

 

 

Få en säkerhetsdörr med okrossbart fönster 

Genom oss på Dörrfabriken kan du säkra din fastighet med en altandörr som säkerhetsdörr, med okrossbart fönster! Att inbrottssäkra din altandörr eller annan säkerhetsdörr är ett mycket effektivt sätt att uppgradera din bostads eller lokals sammanlagda säkerhetsgrad. Här kan du läsa mer om våra okrossbra fönster och glaspartier!

 

Vill du veta mer om säkerhetsglas?

Tveka inte att ta kontakt med oss på Dörrfabriken för mer information!

Kontakt
Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå