Hem / Prislista

Prislista på säkerhetsdörrar, branddörrar och övriga dörrar

Här nedan kan du ta del av aktuella priser på säkerhetsdörrar!
Något som kan vara värt att tänka på är att dörrarna kommer i olika klasser, och därför varierar priset på säkerhetsdörrar beroende på önskad funktion, tillval, säkerhet, styrkor och ändamål. Om du vill jämföra priser se då till att alltid jämföra mellan samma säkerhetsdörrar, då klasser och typer varierar i pris. 

Vad ingår i priset?

Priset inkluderar alltid komplett installation av din säkerhetsdörr, städning samt återvinning av din gamla dörr.

Många fördelar med en säkerhetsdörr

Det finns oerhört många fördelar med att ha en högkvalitativ säkerhetsdörr installerad till din lägenhet eller hus. Dels visar statistiken tydligt att inbrottsförsöken är betydligt färre på lägenheter och byggnader med säkerhetsdörrar, än på standarddörrar. Dels innebär en säkerhetsdörr en ökad brandsäkerhet för din bostad eller lokal: dörren kan stå emot brand och rök under minst 30 minuter. 

Vi på Dörrfabriken hjälper alltid till med specialanpassning, projektering och installation av er säkerhetsdörr – eller förädlade säkerhetsdörr om du behöver en dörr till exempelvis ett sekelskifteshus. Alltsammans till förmånliga priser.

Pris Förädlade säkerhetsdörrar

1 spegel från 19 900kr
2 speglar från 22 900kr
3 speglar från 25 900kr

Pris Standard säkerhetsdörr

Standard från 14 100kr

Pris Branddörrar

Branddörr från 12 100kr

Pris Övriga dörrar

Övriga dörrar från 5000kr

Vad kostar en säkerhetsdörr?

Våra säkerhetsdörrar kostar från 14100kr och uppåt beroende på utförande och tillval. Våra övriga dörrar, som t.ex stålpartier, garageportar mfl kostar från 5000kr.

Vi vill ge villaägare, lägenhetsinnehavare, privatperson och företagsägare ett rimligt pris på säkerhetsdörrar.

Vi på Dörrfabriken erbjuder rådgivning, planering och tips för effektiva lösningar kring säkerhetsdörrar till förmånliga priser. Vi hjälper dig med projektering anpassad till din budget, och efter vilken typ av säkerhetsdörr som passar just din lägenhet, bostadsrättsförening eller lokal. 

Välkommen att skicka en offertförfrågan och få en mer exakt prisuppgift anpassad för just er.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå