Hem / Arkitekter

Är dina idéer spektakulära eller pragmatiska? Vet du precis hur dörrarna till ditt projekt ska vara utformade? Vi på Dörrfabriken erbjuder skräddarsydda dörrar till dig som vet vad du är ute efter. Med stor lyhördhet arbetar vi utefter din vision och stöttar vi din roll som expert och designer.

Dörrar till arkitekter

Vi erbjuder skräddarsydda dörrar med mått enligt dina önskemål. Med våra dörrar skyddas människor och egendom på ett effektivt sätt – utan att tumma på designen. All produktion sker i Sverige, i vår verkstad i Saltsjö Boo. Levererar gör vi över hela Sverige, och dörrarna är både vackra och säkra.

Våra säkerhetsdörrar går att beställa i en mängd olika utföranden – i enlighet med vad som passar dig bäst. Vill du till exempel ha en dörr med fönsterpartier i glas, metall eller trä? Tillsammans planerar vi hela arbetet – vi deltar gärna i designarbetet, men om du vill så ritar du medan vi tillverkar. Du är välkommen att utnyttja vår kompetens för att förverkliga dina önskemål!

Säkerhetsdörrar i gammal stil

Svensktillverkade säkerhetsdörrar i gammal stil med specialanpassat utförande.

Läs mer

Glaspartier & Fönster

Måttbeställda glaspartier och fönster – självklart med säkerhetsglas.

Läs mer

Brandklassade dörrar

Brandklassade säkerhetsdörrar i stål – både som ytterdörr och innerdörr.

Läs mer

Övriga dörrar

Vi kan tillverka och leverera alla typer av dörrar på beställning

Läs mer

När du behöver skräddarsydda dörrar – kontakta oss

Dörrfabriken har stor erfarenhet av att leverera dörrar helt i enlighet med kundens önskemål och behov.

Har du några frågor om våra dörrar – om hur de kan se ut, eller exakt hur säkra de är? Varmt välkommen att ta kontakt med oss på Dörrfabriken!

Kontakta oss

Telefon: 08-446 18 40
Email: dorrfabriken@inferno.se
Adress: Kampementsgatan 30, 115 38 Stockholm

Kontakt
Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå