Hem / Larm

Avancerat larm från Inferno

Inferno Ljudlarm är ett svenskt ljudlarm byggd på avancerade tekniska lösningar, som garanterat håller obehöriga på säkert avstånd.

Infernos larm har levererats i över 10 års tid till myndigheter och verksamheter med extra behov av skydd. Nu har vi skapat en unik och integrerad larmlösning särskilt anpassad för Dörrfabrikens säkerhetsdörrar.

 

 

 

Nästa generations larmsystem

Inferno är nästa generations larmsystem. Detta unika larm verkar inte bara som en traditionell siren, utan fungerar också som en ljudbarriär. Inferno utgör på så sätt ett komplett larmsystem som effektivt stoppar inbrottstjuven redan vid dörren, genom att alstra ett outhärdligt ljud.

Larmaktivering via

  • Fjärrkontroll
  • Ordinarie dörrnyckel
  • Via app för IOS och Android (även larmnotiser)

Ett effektivt larm kopplat till mobilen

Inferno Ljudlarm är en modern integrerad säkerhetslösning som är betydligt effektivare än dagens standardlarm. Ljudet har ett extremt obehagligt fyrvågssystem som gör larmet direkt skyddande utan fördröjning, och även verkar garanterat avskräckande.

Det finns olika varianter av Inferno ljudlarm, vilka kan aktiveras antingen via fjärrkontroll, ordinarie nyckel eller vår smidiga app beroende på vald modell av larm. Ljudlarmet utöses av en inbyggd osynlig magnetkontakt som monteras integrerad i dörren.

Med det specialutvecklade Inferno App System får du smidigt och omgående ett meddelande direkt till mobilen vid misstanke om inbrottsförsök.

Skyddad volym

För riktad verkan eller en volym upp till 150 kubikmeter

Storlek

L = 685 mm B = 106 mm H= 40mm

Vikt

1,9 kg

Frekvensområde

2 – 5 kHz

Akustisk effekt

125 +/- 3 dB(A) @ 1 m

Inbyggt batteri

9,6 V, 1600 mAh, Ni-MH

Livslängd batteri

Upp till 3år

Strömförbrukning

12 – 16 V DC, < 150 mA

Standby utan underhållsladdning

Upp till 2 dygn

 

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå