Hem / Tillbehör / Postboxar & Paketboxar

Skräddarsydda postboxar till trapphuset gör skillnad

Komplettera ditt trapphus för ett enhetligt utseende! Med säkerhetsdörrar i gammal stil och kanske nymålade ytor, kan trapphuset behöva kompletteras med tillbehör i samma estetik. Oavsett om du behöver en postbox i gammal stil för att matcha säkerhetsdörren, eller önskar installera en paketbox för större försändelser, så har vi på Dörrfabriken med största sannolikhet de tillbehören du behöver!

Det finns flera fördelar med att skapa möjlighet och plats för postboxar eller paketboxar i trapphuset, även när trapphuset är i äldre stil. Hög säkerhet och bekvämlighet går alldeles utmärkt att förena med god design, och vi hjälper dig gärna!

 

Postboxar eller paketboxar i entrén är bland det första som möter boende och besökare:

  • Med en postbox eller paketbox i gammal stil kan ditt trapphus få exakt den känsla du är ute efter. Vi på Dörrfabriken hjälper dig gärna att specialdesigna er postboxlösning. 
  • En rätt utformad postbox eller paketbox ger hög säkerhet för alla boende i huset.
  • Kombinationen av både installerade postboxar och paketboxar gör att ni kan reducera antalet vändor till uthämtningsställen, och minska ner på stress i vardagen.

Paketboxar

Genom oss på Dörrfabriken kan ni som fastighetsägare välja att installera paketboxar som smidigt hanteras via en app – direkt genom mobiltelefonen. Paketboxen kan användas till både paketmottagning och returer. Smidigt och bekvämt!

 

Postboxar 

Postboxen finns i flera storlekar. Det går att välja mellan smala inkast för hög säkerhet eller bredare som underlättar för reklamutdelning. Vi har ett brett utbud av färger och beklädnader för postboxar.

 

 

postboxar till trapphus

 

Vill ni veta mer om möjligheterna med postbox eller paketbox i ert trapphus?

Välkommen att kontakta oss på Dörrfabriken så hjälper vi er vidare!

Kontakta oss
Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå