Hem / Säkerhetsdörrar / NO ACCESS

NO ACCESS - Lås med säkerhetsklass 5.

En dörr från Dörrfabriken med låset NO ACCESS förhindrar tjuven från att få in en kofot eller andra kraftiga brytverktyg i dörrspringan mellan dörr och karm vid låset.

Installera en dörr med NO ACCESS

Kontakta oss idag ifall du har några frågor om NO ACCESS

Kontakta oss

NO ACCESS testas av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (Numera RISE)

NO ACCESS säljs även under varumärket Preventskyddet.

Broschyr och produktblad

NO ACCESS Reklamblad

NO ACCESS Produktblad

NO ACCESS Broschyr

Läs och ladda ner.
  1. Klicka på länken.
  2. Läs online eller ladda ner.

NOACCESS – Unbreakable Lock System ®

En intelligent svensk låssmedskonstruerad säkerhetsinnovation som omöjliggör inbrott.

Preventteknologin:

  • Certifierad i låsklass 5 (SS 3522) (högsta klassen för inbrottssäkerhet)
  • Enda låsprodukt som omöjliggör de inbrottsmetoder som orsakar ca 99% av alla bostadsinbrott genom dörrar
  • Betongförankrade säkerhetsslutbleck
  • Uppgraderar enkelt befintliga ”säkerhetsdörrar” i klass 3 till klass 4 (MK 4)
  • Cylinderskydd integrerat i förstärknings- behör i låsklass 5 för ovala och runda säkerhetscylindrar

Skydda ditt hem med NO ACCESS

Dörrfabriken har äran att få samarbeta med skaparna av säkerhetslåset NO ACCESS, som är ett säkerhetslås med klass 5. Med patentskyddat cylinderskydd integrerat i förstärkningsbehör, och betongförankrade säkerhetsslutbleck i högsta klass, så gör detta lås din dörr till det säkraste på marknaden. Trots alla provningsverktygen som använts under testerna utav detta lås kunde ej testpersonerna (som dessutom har stor erfarenhet utav att bryta upp dörrar) få upp dörren trots stora ansträngningar. Inte ens med extra provningstid, varför inbrottsprovet avbröts.

Håll dina kära och ägodelar säkra.

Hos Dörrfabriken kan du nu välja att installera NO ACCESS säkerhetslåset klass 5. Håll dina nära och kära samt dina ägodelar säkra med det säkraste låset på marknaden, där många professionella tester har gjorts – utan att lyckas bryta upp den. Dörrfabriken hjälper dig att installera låset på din bostad eller kontor.

En utav orsakerna till Preventskyddets extremt höga inbrottsskyddande förmåga beror på svårigheten att skapa den brytvinkel som behövs för de avgörande utåtverkande brytgreppen. Med NO ACCESS kan du med trygghet sova gott!

Dörrfabriken utför installationer på privata bostäder såväl som företagskontor.

Dörrfabriken har sedan 1986 installerat och säkrat privata bostäder och företagsverksamheter. Vi använder de mest säkra metoderna och verktygen när vi arbetar, och varje utförd installation har hanterats med ytterlig precision och exakthet.

Idag kan vi med stolthet installera NO ACCESS i samband med en säkerhetsdörr från Dörrfabriken till din bostad eller företagsverksamhet/kontor. Kontakta Dörrfabriken idag ifall du har några frågor eller vill veta mer.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå