Hem / Säkerhetsdörrar / NO ACCESS

NO ACCESS - Säkerhetsdörr med lås - säkerhetsklass 5.

NO ACCESS + Dörrfabriken

Dörrfabriken har äran att få samarbeta med skaparna av säkerhetslåset NO ACCESS, som är ett säkerhetslås med klass 5. Med en säkerhetsdörr med lås säkerhetsklass 5, har du en dörrkonstruktion som garanterat är inbrottssäker för alla försök till inbrott med kofot och liknande redskap. 

En dörr från Dörrfabriken med låset NO ACCESS hindrar tjuven från att få in en kofot eller andra kraftiga brytverktyg i dörrspringan mellan dörr och karm vid låset. Låset är det just nu säkraste låset på marknaden, där många professionella tester har gjorts – utan att lyckas bryta upp det. NO ACCESS Unbreakable Lock System går att montera på alla vanliga säkerhetsdörrar – vi på Dörrfabriken hjälper dig att installera låset på din bostad eller ditt kontor. Med NO ACCESS håller du dina kära och dina ägodelar säkra!

Installera en dörr med NO ACCESS

Kontakta oss idag ifall du har några frågor om NO ACCESS

Kontakta oss

NO ACCESS testas av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (Numera RISE)

NO ACCESS säljs även under varumärket Preventskyddet.

Här kan du läsa och ladda ner broschyrer och produktblad

NO ACCESS Reklamblad

NO ACCESS Produktblad

NO ACCESS Broschyr

Läs och ladda ner.
  1. Klicka på länken.
  2. Läs online eller ladda ner.

NOACCESS – Unbreakable Lock System ®

NO ACCESS är en intelligent svensk låssmedskonstruerad säkerhetsinnovation som omöjliggör inbrott.

Preventteknologin innebär:

  • Certifierad i låsklass 5 (SS 3522) (högsta klassen för inbrottssäkerhet)
  • Enda låsprodukt som omöjliggör de inbrottsmetoder som orsakar ca 99% av alla bostadsinbrott genom dörrar.
  • Betongförankrade säkerhetsslutbleck
  • Uppgraderar enkelt befintliga säkerhetsdörrar med andra typer av lås i klass 3, till klass 4 (MK 4)
  • Cylinderskydd integrerat i förstärknings- behör i låsklass 5 för ovala och runda säkerhetscylindrar

Skillnaden mellan standardlås, och NO ACCESS lås till säkerhetsdörr

I säkerhetsdörrar med standardutförande finns det ofta ett hakregellås som bygger på principen att dörr och karm låses fast i varandra mha hakregeln. Denna mekanism är dock inte helt tillförlitlig för att stå emot inbrottsförsök med kofot, då den innebär att det finns ett spelrum mellan dörr och karm på 8 mm. Med NO ACCESS lås till din säkerhetsdörr, minimeras detta spelrum mellan dörr och karm till 1 mm, vilket gör det omöjligt för inbrottstjuven att skapa rätt brytvinkel.

Med patentskyddat cylinderskydd integrerat i förstärkningsbehör, och betongförankrade säkerhetsslutbleck i högsta klass, så gör NO ACCESS låset din dörr till det säkraste på marknaden. Trots alla provningsverktyg som använts under testerna utav detta lås kunde ej testpersonerna (som dessutom har stor erfarenhet av att bryta upp dörrar) få upp dörren trots stora ansträngningar. Inte ens med extra provningstid, varför inbrottsprovet avbröts.

Vi utför installationer av lås till säkerhetsdörrar på privata bostäder och företagskontor.

Dörrfabriken har sedan 1986 installerat och säkrat privata bostäder och företagsverksamheter. Vi använder de säkraste metoderna och verktygen när vi arbetar, och varje utförd installation hanteras med specialanpassad högsta precision.

 

Idag kan vi med stolthet installera NO ACCESS som lås i samband med en säkerhetsdörr från Dörrfabriken, till din bostad eller företagsverksamhet/kontor. Välkommen att kontakta oss redan idag om du vill veta mer!

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå