Hem / Trapphusrenovering

 

 

Vi på Dörrfabriken erbjuder ett helhetsgrepp kring er trapphusrenovering. Vi erbjuder ett nyckelfärdigt projekt med enbart en och samma kontakt med ansvar för hela renoveringsprocessen. Oavsett om det är aktuellt med en helrenovering av ert trapphus, eller om det finns behov av punktinsatser, så kan vi på Dörrfabriken hjälpa er!


Trapphusrenovering av nya och gamla fastigheter

Vi har lång erfarenhet av att både renovera moderna trapphus, och att återskapa tidsenliga
detaljer som tidigare blivit bortrenoverade, i äldre fastigheter. Vi erbjuder bland annat:

● Målning och dekorationsmålning – allt från ådringsmålning till täckmålning – i syfte
att återskapa det ursprungliga tidsenliga utseendet på dörren eller snickerierna.
● Elarbeten
● Renovering/restaurering av golvytor
● Snickeriarbeten
Larm och låssystem
● Installation av anpassade säkerhetsdörrar

Trapphusrenovering för högre säkerhet

Vid en trapphusrenovering kan det många gånger tyckas svårt att förena ett äldre trapphus estetik och stil, med en uppdaterad säkerhet. Även om fastigheten inte är kulturminnesmärkt, är det viktigt att bibehålla det tidsenliga utseendet i hela det äldre trapphuset, inklusive dörrarnas utseende. Vi på Dörrfabriken tillverkar därför specialanpassade förädlade säkerhetsdörrar, dvs säkerhetsdörrar i gammal stil som stämmer väl in med byggnadens utseende och arkitektur – men som är certifierade och håller en lika hög säkerhetsgrad som vanliga säkerhetsdörrar. Även fönsterpartier i trapphuset kan utan problem installeras med specialanpassat okrossbart säkerhetsglas.

Kontakta oss

Telefon: 08-446 18 40
Email: dorrfabriken@inferno.se
Adress: Kampementsgatan 30, 115 38 Stockholm

Kontakt
Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå