Hem / Tillbehör

Trapphusets detaljer

Med nya säkerhetsdörrar och kanske nymålade ytor kan trapphuset behöva kompletteras med tillbehör i samma stil. Antingen behövs en gammal namntavla bytas ut mot en fräschare eller så behövs helt nya tillbehör som postboxar och tidningshållare. Här visar vi ett litet urval av vad vi kan erbjuda. Vi kan också tillverka egna produkter eller klä in standardprodukter för att uppnå det resultat som ni vill.

Tillbehör som gör skillnad

Postboxar i entrén är bland det första som möter boende och besökare. Med en rätt utrustad postbox uppnås god säkerhet och komfort. Våra tidningshållare kompletterar varje enskild lägenhetsdörr. Namntavlorna går att få i en mängd olika standardutföranden och naturligtvis skräddarsydda.

Postboxar

Postboxen finns i flera storlekar. Det går att välja mellan smala inkast för hög säkerhet eller bredare som underlättar för reklamutdelning. Antalet färger och beklädnader är stort.

Namntavlor

Möjligheterna att variera format och material är stora. Ramar i trä, aluminium eller rotsfritt. Aluminiumskyltar för namn eller lösa plastbokstäver för gummipannåer. Anslagstavla i kork, tyg eller plåt för magneter.

Tidningshållare

För att enkelt komma åt morgontidningen monteras tidningshållare vid sidan av ytterdörren. Våra modeller passar alla typer av trapphus. Modeller för infästning på ytterdörr finns också.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå