Hem / Tillbehör

Detaljer och tillbehör till trapphuset

Komplettera ditt trapphus för ett enhetligt utseende! Med säkerhetsdörrar i gammal stil och kanske nymålade ytor, kan trapphuset behöva kompletteras med tillbehör i samma stil. Oavsett om du behöver en postbox i gammal stil för att matcha säkerhetsdörren, eller önskar byta ut en namntavla eller tidningshållare mot en fräschare, så har vi på Dörrfabriken med största sannolikhet de tillbehören du behöver. 

Skräddarsydda tillbehör till trapphuset gör skillnad

Här visar vi ett litet urval av vad vi kan erbjuda. Hittar ni inte exakt det ni söker? Vi hjälper dig gärna med specialanpassade produkter, eller att exempelvis klä in standardprodukter för att uppnå det resultat ni önskar.

Postboxar i entrén är bland det första som möter boende och besökare: 

  • Med en postbox i gammal stil kan ditt trapphus få exakt den känsla du är ute efter – samtidigt som en rätt utformad postbox ger både god säkerhet och komfort! 
  • Våra tidningshållare kompletterar varje enskild lägenhetsdörr. 
  • Namntavlorna går att få i en mängd olika standardutföranden – och naturligtvis skräddarsydda.

Postboxar

Postboxen finns i flera storlekar. Det går att välja mellan smala inkast för hög säkerhet eller bredare som underlättar för reklamutdelning. Vi har ett brett utbud av färger och beklädnader för postboxar.

Namntavlor

Vi erbjuder stor variation, vad gäller möjligheterna att variera namntavlornas format och material. Välj mellan ramar i trä, aluminium eller rostfritt: aluminiumskyltar för namn eller lösa plastbokstäver för gummipannåer. Även anslagstavlor i kork, tyg eller plåt för magneter.

Tidningshållare

För att enkelt komma åt morgontidningen monteras tidningshållare vid sidan av ytterdörren. Våra modeller passar alla typer av trapphus. Modeller för infästning på ytterdörr finns också.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå