Hem / Säkerhetsdörr villa

Säker ytterdörr till er villa

Det finns oräkneliga fördelar med att installera en certifierad säkerhetsdörr till er villa/hus. Forskning visar att en säkerhetsdörr inte  bara hindrar och försvårar ett faktiskt inbrottsförsök, utan även avskräcker inbrottsjtuven från att ens försöka påbörja inbrottet. Dessutom utgör en certifierad säkerhetsdörr ett effektivt skydd mot både brand och rök i händelse av eldsvådor, samt utgör även en bra ljudisolator.

Säkerhetsdörrar till många olika typer av villor 

Genom oss på Dörrfabriken kan du hitta säkerhetsdörrar som passar till många olika typer av villor, och arkitektoniska uttryck. Eftersom vi specialdesignar våra säkerhetsdörrar får du inte bara en garanterat säker ytterdörr till din villa, utan en dörr som smälter in perfekt i din villas övriga utseende och formspråk. Samtliga av våra säkerhetsdörrar är certifierade och kontrollerade efter Eu:s riktlinjer SS-ENV 1627, vilket är en förutsättning för att de ska få benämnas som säkerhetsdörrar. 

Från konsultation till färdig monterad säkerhetsdörr

Vi på Dörrfabriken har lång erfarenhet av att utföra specialsnickerier till säkra ytterdörrar som också måste hålla stilmässigt – oavsett om du är i behov av en säkerhetsdörr i gammal stil eller en med mer modernt formspråk. Självklart erbjuder vi även flera lösningar för larm och säkerhetslås att komplettera med för en riktigt säker ytterdörr. 

Välkommen att kontakta oss på Dörrfabriken, vi hjälper er med hela processen från konsultation och tillverkning, till montering och installation av er villas säkerhetsdörr – alltid till förmånliga priser! 

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå