Säkerhetsdörr Villa

Säkerhetsdörr villa

Söker du säkerhetsdörr villa? Då har du kommit till rätt plats! Det har blivit alltmer vanligt för villaägare att köpa en säkerhetsdörr och skaffa sig inbrottsskyddade fönster. Hos Dörrfabriken hjälper vi till att välja rätt säkerhetsdörr till din villa. Våra säkerhetsdörrar kommer i ett stort antal olika typer, former och tilltalande utseenden, och tillsammans med dig ser vi till att du väljer rätt, och att säkerhetsdörren till villan installeras på ett korrekt vis.

När det gäller säkerhetsdörr villa, så är det vanligt att man tror att dörren inte kommer att vara speciellt tilltalande till utseendet. Så är absolut inte fallet med våra dörrar! Våra säkerhetsdörrar är ståltillverkade och håller hög klass enligt EU:s regler, och vi har dessutom säkerhetsdörrar med en fasad av säkerhetsklassad trä som är anpassade för villor av alla slag. Vi har framtidens isolerade säkerhetsdörrar, och kan personligen erbjuda tips på vad vi tror kommer att passa dig och din villa.

Våra dörrar är bland annat säkerhetsklassade med EN 1627 RC 3, som är helt unika och har möjligheten att installera säkerhetsglas. Förr i tiden så skulle det kosta en hel del med sådana speciallösningar, men tack vare ny teknologi är detta en vanlig lösning.

Allt vanligare med inbrott.

Det har blivit alltmer vanligt med villainbrott enligt stöldskyddsföreningens statistik, samt att många villaägare inte vågar lämna sitt hus obemannat under en längre period, till exempel under semestern. Säkerhetsdörr villa är det rätta valet för villaägare som vill slippa att riskera inbrott från inbrottstjuvar och andra ovälkomna intrång.

Idag sker inbrott hos villaägare även när dem är hemma och sover. Därför har många villaägare bestämt sig för att förse huset med galler och grindar, såväl som med en väl beprövad och professionellt installerad säkerhetsdörr. Hos Dörrfabriken kommer du att känna dig nöjd med designen och säkerheten, och kommer att kunna sova tryggt och gott med våra dörrar som håller hög klass.

Vi har flera valmöjligheter kring valet av säkerhetsdörr villa, samt erbjuder flera modeller till ytterdörren. Dessutom har vi säkerhetsdörrar som passar in med altanen och dina fönster. Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur vi kan stå till tjänst.

Vad innebär det med en säkerhetsklassad ytterdörr?

Med en säkerhetsklassad ytterdörr menar man att den är klassad enligt särskilda och specifika regler. Vanligen så kan en säkerhetsdörr vara klassad med EN 1627 RC3, som står emot ingrepp från inbrottstjuvar i minst 20/30 minuter, och under tiden så är tjuvarna med hjälp av verktyg som exempelvis en kofot.endast aktiva i 5 minuter.

KONTAKT

Copyright Indusec AB Hemsida företag - Sitea