Hem / Säkerhetsdörrar i Stockholm

Dörrfabriken erbjuder säkerhetsdörrar i Stockholm med omnejd. Hos oss hittar du högkvalitativa dörrar för dig som privatperson, men också för  bostadsrättsföreningar, butiker, entreprenadprojekt som nybyggnationer och många andra områden.

Vi tar hand om hela processen, från specialanpassning och projektering till installation av din nya säkerhetsdörr. När vi lämnar tar vi med oss din gamla dörr för återvinning och självklart lämnar vi det snyggt och rent efter oss.

Tyvärr är det så att kommunerna i Stockholmsområdet toppar listan över de som är mest drabbade av inbrott. Så om du funderar på att skaffa säkerhetsdörr tänker du helt rätt. Med en säkerhetsdörr från Dörrfabriken minskar du risken för inbrott utan att tumma på utseendet.

Pris på säkerhetsdörr i Stockholm

Undrar du vad priset för en säkerhetsdörr är? Vi arbetar inte efter några standardlösningar utan anpassar oss alltid till våra kunders önskemål.  Det gör att priset för säkerhetsdörren varierar. I regel kostar våra säkerhetsdörrar från 14100 sek.

Prislista

Se vår prislista för säkerhetsdörrar i standardutförande, branddörrar, förädlade ytterdörrar och övriga dörrar. Här hittar du även uppgifter för portar, glaspartier och larm. 

Vår prislista

Säkerhetsdörr som passar i trapphuset i Stockholm

I Stockholm finns många vackra gamla hus från sekelskiftet eller andra tidsepoker. Dessa miljöer är ofta unika, och värda att bevara och vårda. Det är lätt att tro att säkerhetsdörrar inte passar in i trapphuset och drar ner utseendet. Man har kanske valt den här typen av boende för att man vill åt just den gamla miljön med välbevarade detaljer.

Just detta scenario är Dörrfabrikens specialitet. Vi är nämligen experter på förädlade säkerhetsdörrar där vi strävar efter att bevara utseendet i trapphuset samtidigt som vi höjer standarden på dörren och därmed boendet. Vi har möjlighet att konstruera dörrar som ser likadana ut som de befintliga.

För fastigheter som är kulturminnesmärkta har vi ett nära samarbete med antikvarier genom hela designprocessen av den förädlade säkerhetsdörren.

Säkra, brandklassade säkerhetsdörrar

Vill du ha en ytterdörr som står emot både inbrottsförsök och brand? Dörrfabriken erbjuder säkerhetsdörrar med olika nivåer av brandklassning.

Den vanligaste klassningen är EI30. Det innebär att dörren kan stå emot brand i minst 30 minuter. För privatpersoner kan det vara helt avgörande för att skydda sig från brand. Bostadsrättsföreningar och ägare kan spara stora kostnader för saneringsarbeten genom att försöka isolera bränder.

Lägg brandskyddet på säkerhetsdörrens motståndskraft mot inbrott och de ljudisolerande egenskaperna och du har en riktigt säker dörr av hög kvalitet. Och det helt utan att nämna utseendet och det svenska materialet.

Större komfort med säkrare ytterdörr

Öka komforten hemma med en ny dörr från Dörrfabriken! Våra säkerhetsdörrar är mycket täta och stänger ute ljuden från trappuppgången. Skillnaden i ljudmiljön mot en tunn, gammal dörr är otrolig. Samtidigt hindrar du såklart ljuden från lägenheten att nå grannarna – till exempel ljud från TV:n, musik eller småbarn.

Vi erbjuder dörrar och matchande tillbehör

Kontakta oss när du ska byta ytterdörr i Stockholm

Vi på Dörrfabriken har lång erfarenhet av att leverera förädlade säkerhetsdörrar i Stockholmsområdet. Vill du också ha en trygg ytterdörr som ökar säkerheten för dig, din familj, egendom eller verksamhet? Kontakta Dörrfabriken idag så hjälper vi dig!

När du köpt en dörr från oss får du dessutom alltid tillgång till vår jourtjänst.

Kontakta oss
Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå