Hem / Köpa säkerhetsdörr

Funderar du på att köpa säkerhetsdörr? Du kanske undrar om det är en bra investering eller hur det påverkar din situation. Eller så undrar du vilka fördelar det finns med säkerhetsdörr. Oavsett vad, så gå vi här igenom fördelarna, vad som kan var bra att tänka på – och vad du behöver veta innan du bestämmer dig för att köpa säkerhetsdörr. 

  • Inbrottsskydd

Med en säkerhetsdörr blir det svårare för tjuven att komma in – det kanske är det de flesta associerar med säkerhetsdörrar. Och det stämmer. Köper du en svensk säkerhetsdörr krävs inget annat än ett vanligt svenskt lås för att du ska ha uppgraderat din bostads säkerhet med många procent. I enlighet med svensk standard testas alltid säkerhetsdörren från rätt sida. Unikt för svenska ytterdörrar är att de i princip alltid öppnas utåt – i många andra länder öppnas den i stället inåt.

  • Förbättrad ljudnivå

Uppskattar du höga ljud och smällar från trappuppgången? Om du är som de flesta är svaret på det – nej! Efter installation av en säkerhetsdörr från Dörrfabriken är en av de mest påtagliga effekterna den förbättrade ljudnivån. Tystnaden som uppstår när du stänger dörren och därmed stänger ute bullret från trappuppgången är ovärderlig, och du kommer undra hur du stod ut innan. Effekten går naturligtvis åt båda hållen, dina grannars ljudnivå blir bättre av att ljud från din lägenhet stängs inne.  

  • Brandsäkerhet

Det är lag på att nya säkerhetsdörrar ska brandtestas enligt den nya Europastandarden. Alla certifikat ska finnas med svensk dokumentation – se till att du får ta del av den. Alla nyinstallerade entrédörrar till flerfamiljshus, även de som bara byts ut, måste också brandgastestas, i enlighet med Boverkets byggregler. Ansvaret vilar på fastighetsägaren, eller styrelsen.

  • Hållbart

Säkerhetsdörrar från Dörrfabriken är en hållbar investering. Dels är våra dörrar slitstarka och har en lång livslängd. Dels är de producerade i Sverige av svenskt material. Kortare transporter ger lägre koldioxidutsläpp.

 

Vilket pris kan man vänta sig när man ska köpa säkerhetsdörr?

Att investera i en säkerhetsdörr innebär en standardhöjning som de flesta anser värdefull och viktig. Men innan man köper en dörr vill man såklart veta vad man kan förvänta sig för pris, det är en stor del av ekvationen som leder fram till vilket besluta man fattar. Se gärna vår prislista och ta ett informerat beslut.

Våra säkerhetsdörrar kostar från 14 100 kronor. I det priset ingår alltid hela installationen av dörren, städning – och att vi återvinner din gamla dörr!

 

 

Säkerhetsdörrar i gammal stil

Svensktillverkade säkerhetsdörrar i gammal stil med specialanpassat utförande.

Läs mer

Glaspartier & Fönster

Måttbeställda glaspartier och fönster – självklart med säkerhetsglas.

Läs mer

Brandklassade dörrar

Brandklassade säkerhetsdörrar i stål – både som ytterdörr och innerdörr.

Läs mer

Övriga dörrar

Vi kan tillverka och leverera alla typer av dörrar på beställning

Läs mer

Vid köp av säkerhetsdörr – välj en erfaren leverantör 

Vi på Dörrfabriken har varit verksamma sedan 1986 – vi har alltså nära 40 års erfarenhet av svenska dörrar. Och vilken resa det varit, från ett litet familjeföretag till ett modernt verkstadssnickeri. Vi vet vilka certifieringar som gäller, och också hur en dörr ska passa ihop med resten av huset. Det är aldrig en kompromiss från Dörrfabriken – för oss går funktion, kvalitet och stil hand i hand.

Kontakta oss för offert – eller om du har några frågor! 

Kontakta oss

Telefon: 08-446 18 40
Email: dorrfabriken@inferno.se
Adress: Kampementsgatan 30, 115 38 Stockholm

Kontakt
Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå