Hem / Branddörr

Branddörr

Är du i behov utav en branddörr? Då har du kommit rätt! Dörrfabriken installerar och monterar din branddörr professionellt, smidigt och till ett bra pris, och ger dessutom personlig service kring vad du behöver när du installerar en branddörr. Med vår erfarenhet och gedigna kunskap kan du lita på oss om du behöver en branddörr, då vi har under många år arbetat med installationer och personlig service, och hjälpt hundratals kunder som behöver installera en branddörr till sin villa, lägenhet eller kontor. Vi installerar alla möjliga branddörrar, till exempel med tillbehör som elslutbleck, panikreglar, motorlås, cylinderbehör, och mycket mer. Våra brandörrar är kompletta och väl anpassade för både brand och säkerhet mot inbrottstjuvar, och garanterar stabilitet kring brand och rök under en lång period.

Välj en branddörr

Att välja branddörr är den rätta valet. När det sker en olycka så är en branddörr en värdefull och upplyftande resurs i hemmet eller arbetsplats. Vi vill att dem platser med stora folkmassor ska känna sig trygga ifall en olycka med rökutveckling och brand skulle uppstå, tex på skolor, gallerior, nöjeshus, med mera. Myndigheter har fastställt krav med skyddsföreskrifter när det kommer till offentliga miljöer kring det viktiga av en installerad branddörr. Våra branddörrar dämpar och isolerar temperaturökning till en utveckling av brand. Branddörrar är täta när det uppstår rökutveckling och det kommer att förhindra giftiga och farliga gaser att passera förbi; det kommer i stor sannolikhet att rädda fler liv. Kontakta Dörrfabriken idag ifall du söker en professionell och komplett lösning om du är i behov av en branddörr. Dörrfabriken – #1 Bästa valet för dig som söker en branddörr!

Grundläggande del av en fullständig skalskyddsdörr och branddörr

Det finns ett särskilt säkerhetskrav för brandcellsgräns som tak, golv, och vägg monterats i. På så sätt begränsar man brandens inverkan, och ser till att den branddörr som är installerad skyddar maximalt mot eld och farlig rök. Dörrfabriken installerar och monterar din nya branddörr för att med avstånd och skillnad motsvara dessa krav. Våra branddörrar inkluderar dessutom nödvändiga egenskaper för att stoppa inskränkande intrång. Dessutom så medför våra branddörrar en stor andel ytterligare fördelar. Våra branddörrar har ett bryts-skydd och bakkantsäkring, vilket skyddar mot karm och dessutom ger en gardering mot inbrottsförsök. Våra branddörrar har ett cylinderlås och en låsring som ger det skydd som behövs åt hela branddörrens käggelform, vilket gör det i stora grad omöjligt att få fast grund med olika redskap när någon försöker göra intrång. Våra branddörrar är dessutom utrustade med en del olika el-funktioner som el-slutbleck, samt lås med microbrytare och eltryckeslås, motorlås.

Branddörr med trygghet mot brandskydd

Våra branddörrar är designade för olika miljöer där höga brandkrav ska uppfylla skyddsklassen A60. Branddörrar som vi installerar och monterar klarar dessutom starka temperatur upp till 45-60 minuter.

Säker branddörr mot farlig rök och lukt

Våra branddörrar är noggrant utvecklade med tätningslist och karm. Dessa egenskaper förhindrar och tätar spridning av farliga gaser och rök, spridning av oönskade lukter dämpas med tätningslisten. Kontakta Dörrfabriken redan idag så hjälper vi dig att installera din nya branddörr. Dörrfabriken – #1 Bästa valet för dig som söker en branddörr!

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå