Hem / FAQ / Var tillverkas era säkerhetsdörrar och tillbehör?

Tillbaka

Här på Dörrfabriken kan du vara säker på att du hittar svenska säkerhetsdörrar.

Dörrarna tillverkas i Sverige och vi använder oss alltid av svenska produkter och underleverantörer.

När det kommer till låsen på dörrarna har vi svenska ASSA och NoWay som standard. Dessa båda leverantörer finns representerade över hela Europa med sin låsteknik och har kommit att bli ledande inom lås till dörrar.

 

Om säkerhetsdörrar från Dörrfabriken 

  • Dörrarna tillverkas i Värmland
  • Snickeriarbeten utför vi i vår verkstad i Stockholm
  • Låsen levereras från svenska ASSA och NoWay

Vi tillverkar närproducerade säkerhetsdörrar 

Tycker du också att det är viktigt att göra hållbara val, samtidigt som kvaliteten aldrig får bli lidande? Att våra dörrar är helt och hållet svensktillverkade borgar för hög kvalitet och en garanterat närproducerad produkt. För oss på Dörrfabriken är det viktigt att veta att vi står för produkter som håller över tid. Det är bra för miljön och även det mest prisvärda valet.

Med andra ord – när du beställer en eller flera dörrar från Dörrfabriken kan du vara trygg med att hela dörren – från virke till beslag – är tillverkade i Sverige i enlighet med svenska standarder och krav på kvalitet och funktion.

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå