Hem / FAQ / Vad kostar en säkerhetsdörr?

Tillbaka

Det beror på hur du vill att den ska se ut! Prisbilden för våra säkerhetsdörrar i standardstil varierar mot för förädlade dörrar med speciellare utseende, där en aspekt också är antal speglar.

  • Kostnad för standardmodell: Från 14 100 kronor
  • Kostnad för förädlad säkerhetsdörr: Från 19 900 kronor

I priset ingår installation och städning, samt återvinning av din gamla dörr.

Dörrfabrikens erbjudande är säkerhetsdörrar som lever upp till minst den tredje säkerhetsklassen enligt den europeiska standarden SS-EN 1627. Det betyder att de stå emot angrepp av kofot, skruvmejslar och hammare tillräckligt länge för att ett larm eller människa ska höra det och reagera.

Se vår fullständiga prislista för mer info!

 

Förädlade säkerhetsdörrar

Vi på Dörrfabriken erbjuder förädlade säkerhetsdörrar i gammal stil. I äldre byggnader med gamla detaljer är dörrarna ofta vackra och tidsenliga – men en lätt match för inbrottstjuven. Det tar bara några sekunder att forcera en vanlig dörr.

Samtidigt drar sig många för att byta ut den vackra dörren mot en ny säkerhetsdörr. Med Dörrfabriken behöver du inte kompromissa! Bevara byggnadens charm och utseende utan att tumma på säkerheten. Med våra förädlade dörrar är det möjligt.

 

Installera säkerhetsdörr

Det är en smart idé att installera säkerhetsdörr. Dörrens kostnad blir lätt en parentes när man tänker på allt som skyddas innanför dörren. Det är statistiskt bevisat att lägenheter och byggnader med säkerhetsdörr utsätts för betydligt färre försök till inbrott än en vanlig dörr. De fungerar helt enkelt avskräckande tack vare deras motståndskraft.

När vi installerar säkerhetsdörrar kan du räkna med ett proffsigt utfört arbete där städning och borttransportering av din gamla dörr ingår.

Vill du ha vägledning eller mer information?

Tveka inte att ta kontakt med oss på Dörrfabriken!

Kontakta oss
Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå