Hem / FAQ / Vad är viktigt att tänka på vid köp av säkerhetsdörr?

Tillbaka

För att Dörrfabriken ger dig en produkt du garanterat kommer älska. Andra leverantörer hävdar att deras dörrar är tidstypiskt designade – men det räcker inte för oss.

Dörrfabrikens metod går ut på att kopiera direkt efter originaldörren, och det är så den färdiga dörren sedan ser ut. Som din gamla dörr, som passar så fint in i trapphuset och byggnaden, men med en säkerhetsdörrs alla fördelar och finesser.

 

Våra förädlade dörrar i gammal stil går knappt att skilja från originalet! Detta åstadkommer vi genom varsamma val av fanér, ådringsmålning och täckmålning.

Lås, dörrhandtag och andra tillbehör går också att få i den gamla stilen – eller med en modern look, baserat på ditt eget val och smak.

Få en certifierad säkerhetsdörr

Alla våra säkerhetsdörrar i gammaldags stil är RC3-certifierade. Det innebär att dörrens kärna är tillverkad av stål och skyddar mot inbrott genom samma teknik som kassaskåp. Det borgar för skydd mot inbrott såväl som brand och ovälkomna ljud. RC står för Resistance Class. En RC3-certifierad dörr har:

  • Stålplåt innanför ytskivorna, som skyddar stomskivan
  • Kapacitet att stå emot inbrottsförsök i 20 minuter med verktyg som stocksåg, kofot och kraftiga skruvmejslar

Helt utan det minsta avkall på dörrens utseende!

Framtida service och support

Vi på Dörrfabriken säkerställer att din dörr fungerar som den ska – från installation och även i framtiden. Blir du exempelvis utsatt för inbrott i framtiden byter vi självklart ut dörren till en ny via vår jourtjänst.

 

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå