Hem / FAQ / Hur ser Dörrfabrikens miljöarbete ut?

Tillbaka

Tycker du som vi att vår miljö är värd att kämpa för? På Dörrfabriken har vi ett utpräglat tänk kring miljön och hållbarhet. När du köper en dörr av oss kan du vara trygg med att få en hållbar produkt från en leverantör som bryr sig om vår planet.

Dörrfabriken står för att:

  • Allt material återvinns
  • Vi är miljöcertifierade
  • Närproducerade dörrar

Vi är miljöcertifierade 

Dörrfabriken är miljöcertifierade enligt SundaHus miljödata, på grund av vårt arbete med medvetna materialval.

Miljötänk i varje led 

Det gäller i varje steg av vårt arbete. I valet av material och produkter till dörrarna fokuserar vi på svenskt och närproducerat. I allt från tillverkning till montage vill vi ligga i framkant. Naturligtvis gäller det också vårt tänk kring transporter. I stället för att importera delar, kanske till ett billigare pris för oss som tillverkare, väljer vi att använda oss av svenska produkter och underleverantörer. Genom att anlita Dörrfabriken blir du och din verksamhet en del i ett led av hållbara och miljömässigt gångbara val.

Läs mer här om våra:

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå